Logo

Over Mij


Profielfoto

Fotografie is voor mij niet alleen een beroep; het is een ontdekkingsreis. Het gaat om die fracties van een seconde die verhalen kunnen vertellen, emoties kunnen oproepen en de tijd kunnen bevriezen in één enkel beeld.

Mijn Missie

Mijn belangrijkste doel is om beelden te creëren die opvallen en blijven hangen in je geheugen. Vooral voor commercieel werk is dit niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Desondanks probeer ik telkens mijn uiterste best te doen en streef ik ernaar dat doel keer op keer te bereiken.

Mijn Waarden

Ik ben toegewijd aan het consequent overtreffen van de verwachtingen van mijn klanten, ongeacht de uitdagingen. Een essentieel onderdeel om dit te bereiken, is goede communicatie. Ervoor zorgen dat we een gedeelde visie hebben over wat we willen bereiken en de manier waarop we dat willen realiseren.

Mijn Verhaal
Over mij

Dit ben ik toen ik amper 5 jaar oud was.

Zelfs op die jonge leeftijd was ik voortdurend aan het experimenteren met een camera. Mijn passie voor fotografie groeide en op mijn vijftiende was het voor mij overduidelijk dat ik mijn carrière als professioneel fotograaf wilde nastreven.

Narafi Luca School of arts

Het was dus tijd voor het volgende hoofdstuk van mijn leven

In september 2021 begon ik aan mijn bacheloropleiding in Fotografie/Audiovisuele Technieken aan de Luca School of Arts - Narafi. Fotografie is en zal altijd iets bijzonders voor mij zijn. Het vastleggen van unieke momenten, het visualiseren van emoties en het kunnen uiten van mijn creativiteit door middel van beelden is echt magisch.

Achter de schermen

Ervaring

Tot nu toe heb ik veel tijd besteed aan het fotograferen in de echte wereld. Samen met de kennis en bewerkingsvaardigheden die ik heb opgedaan tijdens mijn eerste en tweede jaar bij Narafi, voel ik me volledig klaar om jouw droomprojecten tot leven te brengen. In juni 2024 zal mijn opleiding aan Narafi - Luca School of Arts volledig zijn afgerond.

Bekijk enkele van deze achter-de-schermen momenten van eerdere fotosessies!

Achter de schermen
Scroll naar boven